Als suggestie hebben we voor u ...

Gegrilde sardienen (voorgerecht)

Gerookte paling met een slaatje van appel & rode biet (voorgerecht)

Noorse visschotel (hoofdgerecht)

Steak tartaar (hoofdgerecht)

Paardenfilet (hoofdgerecht)

Bouillabaisse (hoofdgerecht)

De kaart

Voorgerechten
Dagsoep€ 9,00
Kaaskroketten € 12,00
Garnaalkroketten€ 18,00
Mix kroket (kaas - garnaal)€ 15,00
1/2 Paling in ’t groen€ 18,00
1/2 Gebakken paling€ 19,00
Voorgerecht met frietjes + € 2,00
Hoofdgerechten
Paling in ’t groen€ 29,50
Gebakken paling€ 29,50
Entrecote€ 25,00
Steak€ 22,00
Filet pur€ 31,00
1/2 Kip met sla€ 16,00
Voor de allerkleinsten
1/4 Kip met sla€ 8,00
Balletjes in tomatensaus€ 10,00
Kindersteak€ 12,00
Wildgerechten (vanaf oktober tot en met december)
Wild konijn op grootmoeders wijze met appelmoes en/of pruimen (begin oktober)seizoensprijs
Patrijs op een bedje van savooikool, spekjes en worst met gekookte aardappelen (begin oktober)seizoensprijs
Fazant op Brabantse wijze met witloof, peren en bosbessen (half oktober)seizoensprijs
Hertenragout met appelgarnituur en knolselderpuree (half november)seizoensprijs
Hertenfilet met roomsaus en knolselderpuree (half november)seizoensprijs
Vegetarische gerechten
Groentenlasagne€ 15,00
Huisgemaakte sauzen & bijgerechten
Mixed sla€ 4,00
Peperroomsaus & Provençaalse saus€ 3,50
Béarnaisesaus€ 4,00
Appelmoes€ 3,00
Desserten
Vanille€ 6,00
Dame Blanche€ 7,50
Roomijs met caramel€ 7,00
Roomijs met advocaat€ 8,50
Café glacé€ 8,00
Kinderijs€ 3,50
Huisbereide chocomousse€ 8,00
Huisbereide crème brulée€ 8,50
Huisbereide slagroom + € 0,50

Reserveer een tafel

Reserveer via de website

Of bel 03 889 06 55

Klanten getuigen